Ugarak ELHA pobjednik malonogometnog turnira Liješeva, nekoliko hiljada posjetilaca uživalo u koncertu Enesa Begovića

481

Ugarak ELHA pobjednik je prvog izdanja malonogometnog turnira Liješeva, koji je okupio 22 ekipe iz Sarajeva, Ilijaša, Visokog, Fojnice, Busovače i Zenice. Najboljoj ekipi je zasluženo pripala nagrada od 10.000, a drugoplasiranoj od 5.000 KM.

Gledaoci ovog turnira mogli su uživati u majstorijama nekih od najboljih futsalera u našoj državi, a u finalu Ugarak ELHA je rezultatom 2 – 1 pobijedila Suša Comerce. Najbolji strijelac je Sabahudin Petak, najbolji igrač Seldin Zatagić, a najbolji golman Mirza Halilović.

Nakon proglašenja najboljih i uručenja pehara i zahvalnica održan je koncert Enesa Begovića. Nekoliko hiljada posjetilaca uživalo je u hitovima “Bosanac”, “Lijepa je”, “Samo jednom se živi”… Publika je horski pjevala sa našim odličnim pjevačem narodne muzike koji je još jednom potvrdio zbog čega ima uspješnu karijeru.

– Više smo nego zadovoljni prvim turnirom. Hvala svim ekipama i igračima i vjerujem da ćemo se naredne godine okupiti u još većem broju i uz bogatiji nagradni fond. Za turnir u Liješevu se čulo širom BiH i zbog kvalitetnih utakmica, ali i spektakla koji je priredio Enes Begović – kaže Izudin Orhan, organizator malonogometnog turnira Liješeva.

Komentari

komentara