Lokalne TemeUdruženje žena "Nismo same" organizuje promociju knjige "Lirik" prof. Alme Taletović

Udruženje žena “Nismo same” organizuje promociju knjige “Lirik” prof. Alme Taletović

Udruženje žena “Nismo same” Visoko i JU Centar za kulturu, sport i informisanje Visoko organizuju promociju knjige “Lirik” prof. Alme Taletović i predavanje na temu: “Snažnija od svega”, a koji će održati u subotu, 27. maja ove godine s početkom u 17.00 sati u Kulturnom centru Altindag-Visoko.

Alma Taletović je profesorica, književnica, kolumnistica, influenserica i motivacijski govornik, NLP Master i life coach. Administratorica je fb stranice Smiraj duše – Alma Taletović koju prati preko 77.000 pratilaca, a čiji broj se svakodnevno povećava. Autorica je specifična po osobenom književnom izrazu i stilu koji je emotivan, pozitivan i koji vas jednostavno tjera da ustanete iz teških stanja i zauzmete se za sebe i svoj život. Njene knjige su pomogle na hiljadama ljudi da žive pozitivnije, da se znaju nositi sa mislima, emocijama i vlastitim ograničenjima, da probude potencijale u sebi. Autorica je četiri knjige: “Smiraj duše”, “Sretni ljudi”, “Sretna žena”, i “Lirik”, a u njenim knjigama nalaze se brojni savjeti koji su i emotivni, naučni, psihološki i vjerski oblikovani.

Cilj rada prof. Alme Taletović je osnaživanje žena. Alma kaže: “Snažna žena je sretna žena, a sretna žena je stub sretne porodice”. Njena zadnja knjiga “Lirik” također je transformacijskog karaktera pisana na književno-motivacijski način, krajnje emotivno sa snažnim porukama za svaku ženu.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE