Lokalne TemeUdruženje “Edhem Edo Sirčo” realizovalo humanu akciju

Udruženje “Edhem Edo Sirčo” realizovalo humanu akciju

Udruženje “Edhem Edo Sirčo” iz Visokog je proteklih dana realizovalo veoma humanu akciju, koja je imala za cilj prikupljanje pomoći za Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka”

“Dragi Edini prijatelji i prijatelji Udruženja, humanitarna akcija, prodaja majica, uspješno je završena. Zahvaljujući vašoj podršci i učešću, prikupili smo sredstva koja su uplaćena na račun udruženja ‘Srce za djecu oboljelu od raka’. Ovom uplatom od 750 KM stvaramo priliku da podržimo one kojima je to najpotrebnije. Na ovaj način nastavljamo slijediti Edine vrijednosti i čuvamo njegovo naslijeđe. Hvala vam na vašoj velikodušnosti i podršci tokom ove akcije”, poručili su iz Udruženja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE