Lokalne Teme(FOTO) Udruženje dijabetičara "Diabet" na Danima dijabetesa u Brčkom

(FOTO) Udruženje dijabetičara “Diabet” na Danima dijabetesa u Brčkom

Udruženje dijabetičara Brčko distrikta Bosne i Hercegovine organizator je Dana dijabetesa Bosne i Hercegovine sa međunarodnim učešćem, a koji se održavaju u periodu od 24. do 26. 03.2023. godine u Brčkom i to u dva formata: uživo i online. Cilj je okupiti osobe koje žive sa dijabetesom i članove njihovih porodica iz BiH i regiona, zdravstvene radnike u cilju sticanja novih saznanja iz oblasti dijabetologije i drugih zdravstvenih stanja. Na ovom događaju učestvuju i predstavnici Udruženja dijabetičara “Diabet” iz Visokog, na čelu sa predsjednikom Zijadom Grcićem.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE