NaslovnicaLokalne TemeUčenici OŠ "M...

Učenici OŠ “Musa Ćazim Ćatić” Veliko Čajno boravili u posjeti kompaniji Nerzz Bešlagić

Učenici četvrtih razreda Osnovne škole “Musa Ćazim Ćatić” Veliko Čajno posjetili su, pred kraj školske godine, kompaniju Nerzz Bešlagić i upoznali se sa načinom izrade određenih artikala od krzna i kože.

To je veoma važno za obrazovanje mlađih naraštaja, posebno ako znamo da je već desetljećima Visoko u cijeloj BiH, ali i šire, prepoznato kao grad kože, te su to itekako važne historijske lekcije za mlade.

Inače, kompanija Nerzz Bešlagić d.o.o. Visoko bavi se proizvodnjom i prodajom odjevnih predmeta, galanterije i asesoara od kože i krzna. Pored ovoga, bavi se izradom tapaciranog namještaja i enterijera. Riječ je o porodičnoj kući mode i vodećem brendu u kreiranju, proizvodnji i prodaji odjevnih predmeta i asesoara od kože i krzna.

Osnavana je 1984. godine u Visokom, te je Nerzz za vrlo kratko vrijeme postao lider u modnoj industriji kože i krzna. Već više od tri decenije Nerzz svojim inovativnim dizajnom i proizvodima visokog kvaliteta uspješno zadovoljava potrebe kupaca.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.