Lokalne TemeKulturaUčenici FKG-a realizuju projekat "9. poruke s kamena - koliko se poznajemo?"

Učenici FKG-a realizuju projekat “9. poruke s kamena – koliko se poznajemo?”

Učenici Franjevačke klasične gimnazije Visoko su boravili u Kaknju, tačnije u prostorijama Gradske biblioteke Kakanj, gdje su započeli projekt pod imenom “9. poruke s kamena – koliko se poznajemo?”, ali i uživati u predavanjima i nastavku saradnje. U realizaciji programa učestvuju prof. dr. Esad Delibašić i prof. dr. Mirza Džananović, sa Fakulteta kulturoloških studija Univerziteta u Zenici. Mentori projekta su profesorice FKG-a Melisa Zerdo i Tatjana Miočević Tasić. Nastavak saradnje planiran je za decembar ove godine.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE