NaslovnicaLokalne TemeUčenice Medre...

Učenice Medrese “Osman-ef. Redžović” posjetile Mostar

U subotu, 04. juna 2022. godine, učenice trećih razreda Medrese sa svojim razrednicama i odgajateljicom, profesoricama hfz. Saidom Aličković, Mirnesom Čehajić i Selvedinom Rezaković, boravile su u Mostaru i Blagaju.

Po dolasku u Mostar obišle su Karađoz-begovu medresu gdje su i doručkovale, potom su prošetale gradom, a na kraju su posjetile tekiju na Buni u Blagaju. Djevojke su zaista uživale u šetnji i druženju po izuzetno lijepom vremenu i crpile energiju koja će im biti potrebna za kraj školske godine koji je jako blizu.

Ovom prilikom zahvaljujemo se Upravi Karađoz-begove medrese na organizovanom srdačnom dočeku za naše profesorice i učenice.

Visoko.co.ba/Medresa

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.