BiHUčenica prijavila nastavnika za bludne radnje u Starom Ilijašu

Učenica prijavila nastavnika za bludne radnje u Starom Ilijašu

Nakon skandala koji ovih dana potresa javnost, a u vezi sa slučajem Samira Alihodžića, nastavnika u OŠ Grbavica 1 koji je osuđen zbog pedofilije, novi slučaj prijavljen je u Ilijašu.

Kako je kazao Adem Alić, direktor OŠ Stari Ilijaš, jučer je podnesena prijava protiv nastavnika u toj obrazovnoj ustanovi.

Mogu potvrditi informaciju da je učenica prijavila nastavnika za bludne radnje. Mi smo postupili po protokolu i u saradnji sa roditeljima slučaj smo prijavili policiji i on je procesuiran. Prijava se desila jučer. Sve ostalo je na nadležnim organima – rekao je Adem Alić za Faktor.

Za Faktor je potvrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo da je uhapšen N. B. iz Ilijaša, ali o detaljima nisu mogli govoriti.

Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo rasvjetljavaju i dokumentuju sve okolnosti vezane za ovaj slučaj – rekli su iz MUP-a KS.

Visoko.co.ba / Faktor


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE