U Zavidovićima održana Izborna skupština Rukometnog saveza Ze-Do kantona

Sinoć je u Zavidovićima održana Izborna skupština Rukometnog saveza Ze-Do kantona.

Sedam klubova je dalo svoje predstavnike na skupštini, te je na skupštini bio 21 delegat. Pored delegata gost večerašnje skupštine je bio i aktualni predsjednik Rukometnog saveza BiH Mensur Sinanović, koji je tom prilikom čestitao klubovima na želji da organizaciju RS Ze do kantona podignu na veći nivo, jer je Ze do kanton jedno od najvažnijih područja za bosanskohercegovački rukomet.

Svi delegati su aktivno sudjelovali u skupštini, gdje su nakon usvajanja dnevnog reda sve odluke o imenovanju donijete većinom glasova delegata. Odlukom skupštine Rukometni savez Ze do kantona je dobio novog predsjednika i potpredsjednika Skupštine, nove članove Upravnog odbora, kao i nove članove Nadzornog odbora.

Također želimo istaknutu da su večerašnjoj skupštini prisustvovali dosadašnji predsjednik Ismir Brkić i sekretar Haris Bradarić, kojima su se svi delegati skupštine zahvalili na dosadašnjem radu i vođenju RS Ze do kantona.

Skupština je protekla u veoma lijepoj atmosferi, a posebne čestitke za vođenje idu predsjedniku skupštine Adnanu Mesiću.

Predsjednik Skupštine: Adnan Mešić
Potpredsjednik Skupštine: Dženan Dedić

Upravni odbor:
1. Šabić Omer- predsjednik
2. Suljaković Senad- potpredsjednik
3. Šehić Nedim
4. Rašidović Elbis
5. Sinanović Dino

Nadzorni odbor:
1. Haris Bradarić- predsjednik
2. Esad Konjičanin
3. Vladimir Zeljko

Sekretar RS Ze do kantona: Enes Avdić

Svijet rukometa