ZDKPolitikaU Vladi ZDK upriličen prijem za Orlanda Fusco-a, šefa Odjela za vlade...

U Vladi ZDK upriličen prijem za Orlanda Fusco-a, šefa Odjela za vlade i parlamente pri delegaciji EU

U Uredu predsjedavajuće SkupštineZeničko-dobojskog kantona sastali su se predsjedavajuća Skupštine Draženka Subašić i Orlando Fusco, šef Odjela za vlade i parlamente pri Delegaciji Evropske unije i Ureda specijalnog predstavnika EU u Bosni i Hercegovini.

Predsjedavajuća Subašić je gospodina Fusca upoznala sa sastavom i radom VII. saziva Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i planom rada do kraja godine.Naglasila je da Vlada i Skupština kantona izuzetno dobro sarađuju i zahvalila se predstavnicima međunarodne zajednice na dobroj saradnji.

Gospodin Fusko je izrazio zadovoljstvo što mu je pripala čast da prisustvuje svečanoj sjednici Skupštine Kantona i da umjesto odsutnog Renza Daviddija, dobitnika Plakete Kantona, primi javno priznanje kojim je proglašen počasnim građaninom Kantona.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE