NaslovnicaLokalne TemeU Vispaku odr...

U Vispaku održan sastanak sindikata i menadžmenta

U srijedu je u Vispaku d.d. Visoko održan sastanak sindikata i menadžmenta, na kojem se raspravljalo o prijedlogu Pravilnika o radu sa unutrašnjom organizacijom i sistematizacijom radnih mjesta sa opisima poslova u Vispak d.d. Visoko. Konstatovano je da su svi radnici na prethodno održanim sastancima dali svoj doprinos u kreiranju ovog Pravilnika. Ovakav način rada socijalnih partnera potvrdio se opravdanim i u budućem radu. Na kraju je konstatovano da nakon prethodne rasprave i ovog sastanka, Pravilnik može ići u primjenu.

Visoko.co.ba/Samostalni sindikat PPDIVUT BIH

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.