Lokalne TemeU Visokom održana Izvještajna skupština SS OSI ZDK

U Visokom održana Izvještajna skupština SS OSI ZDK

U prostorijama Društvenog centra u Visokom održana je Izvještajna skupština Sportskog saveza osoba sa invaliditetom ZDK. Na Skupštini su delegati imali priliku da poslušaju Izvještaj o radu, Finansijski izvještaj i Izvještaj NO za prethodnu godinu, te razmotre i usvoje Plan rada, Finansijski plan sa Kalendarom takmičenja za 2024. godinu. Skupštinom je predsjedavao predsjednik Amir Mamela, dok je izvještaje elaborirao i dodatna pojašnjenja dao predsjednik SS OSI ZDK Senad Goralija.

Prisutni delegati iz Tešnja, Maglaja, Zavidovića, Žepča, Zenice, Visokog, Breze i Olova aktivno su sudjelovali u radu, davali konstruktivne prijedloge i na kraju jednoglasno usvojili ponuđene izvještaje kao i planove za 2024. godinu. Iz priloženih materijala jasno se oslikava domaćinski odnos spram utroška i raspolaganja odobrenim sredstvima za realizaciju Kalendara takmičenja i naravno pozitivnim pogledima za budući rad i razvoj sporta za OSI.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE