NaslovnicaLokalne TemeU Visoko stiž...

U Visoko stižu Hanka Paldum, Divanhana, NBA zvijezde, tango plesači…

Park “Ravne 2” će imati vrhunske sadržaje i u nastavku ljetnog perioda. Otvaranje teniskih terena 13. jula 2022. će privući sjajne tenisere, mlade i stare, i mnoge osobe iz sportskog i javnog života. Druga manifestacija “NBA zvijezde za djecu bez roditelja” 14. jula 2022. ponovo prikazuje humano i dobronamjerno lice projekta Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

Napokon, kraljica sevdaha Hanka Paldum dolazi sa svojim solističkim koncertom 16. jula od 20 sati. Istoga dana tu će biti i eksperti za Tesline energije – inžinjer Goran Marjanović, dr. Velimir Abramović i mr.sc. Mirjana Prljević.

Slijedi sedmodnevni Festival tanga od 22. jula.

Festival Buđenje ekološke svijesti, od 5. do 7. augusta, pored proizvođača i predavača na temu organskih proizvoda, dovešće i nastupe muzičkih umjetnika: Divanhana, trio Ines Tričković, Quintet Da Capo, Naked band.

Desetog avgusta, po prvi put dolazi i Saša Matić s cjelovečernjim koncertom.

Visoko.co.ba/BPS

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.