Lokalne TemeCrna HronikaU ulici Musala: Prilikom kontrole vozila visočka policija pronašla opojnu drogu

U ulici Musala: Prilikom kontrole vozila visočka policija pronašla opojnu drogu

Dana 2. studenog 2023. godine, u ulici Musala, policijski službenici izvršili su zaustavljanje i kontrolu putničkog motornog vozila marke “BMW” kojim je upravljao Č.H. (rođen 1991. godine) iz Ilijaša, a u vozilu su se nalazila i lica Č.H. (rođen 1991. godine) iz Ilijaša i Z.T. (rođen 1996. godine) iz Zavidovića.

Tom prilikom, Č.H. je dobrovoljno predao jedan upakovan sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, dok je Z.T. dobrovoljno predao jedan upakovan sadržaj praškaste materije i jedan upakovan sadržaj zeljaste materije koji također svojim izgledom asociraju na opojnu drogu.

Navedena lica su nakon toga lišena slobode, a nad njima je izvršena kriminalistička obrada.

N.K // Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE