NaslovnicaPreporukaU Tomislavgra...

U Tomislavgradu premijerno izveden mjuzikl “Tko pjeva zlo ne misli”

Zahvaljujući dobroj epidemiološkoj situaciji vrijedni djelatnici tomislavgradskog Kulturno informativnog centra (KIC) s polaznicima Škole mjuzikla i glume premijerno su izveli mjuzikl „Tko pjeva zlo ne misli“, a nakon toga su svoje sugrađane počastili i koncertom na otvorenom. Bio je to samo uvod u obilje kulturnih zbivanja kojima Tomislavgrađane u ljetnim mjesecima ‘počaste’ i KIC i Općina.

Toplu ljetnu večer Duvnjaci su iskoristili za uživanje u kulturnim sadržajima koje im je darovao njihov Kulturno-informativni centar. Mladi glumci pokazat će rezultate dvomjesečnog rada. Iza kulisa uzbuđenje i pozitivna trema.

„Da ne postoji mala trema, ne bi bila niti dobra izvedba, dakle, uvijek je ona pozitivna i onda je poslije toga šou i spektakl“, kazala je Zrinka Lukač, glavna voditeljica u školi mjuzikla i glume.

„Ima treme ali sad još nije velika, za sada, još nismo skontali da će predstava brzo“, kroz smijeh kaže Antea Tomić.

„Uživali smo u pravljenju same predstave i u glumi, bilo je smiješnih trenutaka i plesa je bilo, sve je super bilo“, rekao nam je Luka Mihaljević.

„Probe su bile dva mjeseca, dakle dva mjeseca smo naporno radili na koreografijama i na glumi, naravno trebalo je Duvnjake naučit zagrebački kajkavski, baš starozagrebački pričaju“, izjavila je Zrinka Lukač, glavna voditeljica u školi mjuzikla i glume.

A taj rad i trud publika je nagradila obilnim pljeskom.

Anketa:

„Aplauzi na otvorenoj sceni, ispoštovane sve scenski zakonitosti, stvarno, stvarno i profesionalno i emotivno i razigrano i, ovo nam je trebalo“.

„Zaželili smo se ovakvih događaja, od ove korone i ovog svega, super je, nema šta“.

Odmah nakon predstave upriličen je i koncert na otvorenom. Bio je to najljepši uvod u obilje kulturnih zbivanja kojimaKIC i Općina Tomislavgrad ‘počaste’ svoje sugrađane u ljetnim mjesecima.

 

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba/Željka Mihaljević

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.