U subotu tradicionalni mevlud u džamiji u Dolu (Kološići)

Medžlis Islamske zajednice Visoko, Džemat Kološići-Dol, Džamijski odbor džamije u Dolu (Vakif H.Meho Suša) obavještavaju cijenjene građane da će u subotu 28. septembra, poslije akšam namaza u džamiji u Dolu, koju je sagradio vakif hadži Meho Suša, biti upriličen tradicionalni mevlud te vas ovom prilikom pozivaju da se odazovete u što većem broju, kako bi zajednički uveličali ovaj ibadet.

Mevlud će proučiti imami medžlisa islamske zajednice Visoko, a gost predavač je profesor Midhat ef. Čakalović-glavni imam medžlisa islamske zajednice Visoko.

 

Visoko.co.ba/Džamijski odbor Dol

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.