NaslovnicaPromoU subotu 05.0...

U subotu 05.05.2018. svečano obilježavanje 11 godina Galerije Kovo uz poklon pakete za kupce

“Kovo-commerce” d.o.o. je osnovan 1998. godine u privatnom vlasništvu Kovo Zekerijaha sa sjedištem u Visokom. U subotu – 05.05. sa svojim kupcima ovaj domaći shopping centar obilježit će 11 godina postojanja i rada Kovo-galerije, maloprodajnog objekta u Industrijskoj zoni Ozrakovići.

Kako najavljuju iz Galerije Kovo povodom svoje godišnjice za sve kupce pripremili su  tradicionalni roštilj i osvježavajuća pića na parkingu ispred shopping centra te poklon pakete za sve kupce čiji iznos kupovine tog dana bude iznosio preko 30KM.

“Kovo-galerija” se prostire na 2.200 kvadratnih metara, u kome se nalazi odjel tekstila, obuće, sportske opreme, i dječija igraonica.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.