U ponedjeljak o imenovanju člana UO JU „Dom zdravlja“ Visoko, predstavnika Ministarstva zdravstva ZDK

U ponedjeljak (25.10.) bit će održana 13. sjednica Komisije za izbor i imenovanja Grada Visoko. Od tri tačke Dnevnog reda svakako će biti najinteresantnija ona treća, a to je Prijedlog rješenja o imenovanju člana Upravnog odbora JU „Dom zdravlja“ Visoko, predstavnika Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona sa izvjestiocem Zekijom Omerbegović, sekretarom Gradskog vijeća Visoko.

Kako saznaje Visoko.co.ba Ministarstvo zdravstva ZDK nakon provedene procedure predložilo je Alinu Aličelebić, a to će ujedno biti i prvi ozbiljniji test jačine koalicije između SDA i NES-a obzirom da po ovom pitanju i nemaju baš usaglašen stav.

Podsjećamo druga dva člana Upravnog odbora JU “Dom zdravlja” Visoko su dr.Elma Šehić (iz reda uposlenika) i Mirza Bukić (kao prijedlog Osnivača).

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.