U petak “Dan otvorenih vrata” u Konjičkom klubu “Visoko”

Konjički klub „Visoko“ i ove godine organizuje Dane otvorenih vrata.  Manifestacija se održava u petak, 21. 08. 2015.godine, u terminu od 11:00 do 17:00 sati.

U sklopu manifestacije posjetitelji će moći da se upoznaju sa radom, programima i uslugama koje ovaj klub nudi. Također, uživat će u prirodnom okruženju i opuštenoj atmosferi uz konje.

Svakako, svi će imati priliku da priđu konjima, osjete energiju koju oni prenose na ljude i da se okušaju u jahanju konja.

Dani otvorenih vrata su prilika da se podsjeti na važnu ulogu koju ovaj klub ima u povezivanju građana međusobno i stvaranju uzajamne podrške, te da se dodatno osnaži povjerenje ljudi naspram ovog sporta.

Provedite dio svog dana uz konje, ispunite se pozitivnom energijom i vratite se sa osmijehom na licu.

Dobrodošli!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.