Lokalne TemeCrna HronikaU mjestu Paljike izvršene tri teške krađe: Otuđena tri klima uređaja, dva...

U mjestu Paljike izvršene tri teške krađe: Otuđena tri klima uređaja, dva televizora i jedan madrac

Dana 17.09.2023. godine, područje mjesta Paljike u Visokom je postalo poprište serije krivičnih djela teške krađe koja su zabilježena u kućama vlasništvo firme “Herbal-estate” doo.

U ovim incidentima su otuđeni dragocjeni predmeti, što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost među mještanima.

Tri kuće koje su bile vlasništvo firme “Herbal-estate” doo postale su meta lopova.

Prema informacijama dostupnim iz izvještaja Policijske stanice Visoko, otuđena su tri klima uređaja, dva televizora i jedan madrac.

Policijska stanica Visoko je odmah reagirala na ovaj slučaj, provodeći uviđaj kako bi prikupila tragove i materijalne dokaze koji će pomoći u identifikaciji i hvatanju počinitelja. Ovaj postupak je obavljen uz suradnju s dežurnim tužiocem kako bi se osiguralo pravilno vođenje istrage i procesuiranje eventualnih osumnjičenih.

Istraga je u tijeku, a policija apelira na građane da budu oprezni i surađuju s istražiteljima pružajući bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u rješavanju ovih slučajeva.

N. K. / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE