Lokalne TemeU Medresi "Osman-ef. Redžović" održano takmičenje u učenju ezana

U Medresi “Osman-ef. Redžović” održano takmičenje u učenju ezana

U Medresi “Osman-ef. Redžović” je nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom Covid-19 održano 7. školsko takmičenje u učenju ezana. Pred tročlanom komisijom svoje vokalne sposobnosti pokazali su učenici Medrese, a najbolji su bili:

1. mjesto Alen Hrustić, IVa
2. mjesto Emrah Valjevac, IIa
3. mjesto Imran Bahtanović, IVa

Komisija u sastavu Edin Fazlić, Mirza Selimović i Selmedin Smajić imala je zaista težak zadatak jer je razlika među kandidatima bila minimalna. Nagrade najuspješnijima dodijelili su direktor i njegovi pomoćnici, a utješne nagrade je dodijelio hafiz Zijad Dervić, čovjek koji je najzaslužniji za organizaciju ovog takmičenja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE