U incidentu na putu Visoko – Ilijaš povrijeđen migrant

Migranti ne miruju, naime prema našim nezvaničnim informacijama na području Ilijaša, tačnije u Lješevu se dogodio incident u kojem je jedan migrant povrijeđen.

Kako saznajemo od svojih izvora do incidenta je došlo u Lješevu gdje se pojavila grupa migranata, njih trojica od kojih je jedan pao na cestu (saobraćajnica Visoko-Ilijaš) vjerovatno povrijeđen nakon čega su se dvojica dala u bijeg.

U trenutku incidenta naišao je autobus koji saobraća prema Visokom u kojem se igrom slučaja zadesio pripadnik MUP-a koji je intervenisao i pozvao Hitnu pomoć. Na ternu se nalaze pripadnici MUP-a koji obezbjeđuju mjesto događaja do okončanja uviđaja.

Više nformacija uskoro.

 

Visoko.co.ba/Ilijaš.info

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.