U Gradskom kinu Visoko 11. i 12. marta projekcija svjetskog filmskog hita „Pedeset nijansi – Siva“

50-nijansi-siva-film-kinoU Gradskom kinu Visoko, 11. i 12. marta, održat će se projekcija svjetskog filmskog hita „Pedeset nijansi – Siva“ redatelja Sam Taylora-Johnsona. Ulaznice su u pretprodaji od ponedjeljka – 23. februara – u Gradskom kinu Visoko od 9 do 15h, a karate koštaju 4 KM.

„Pedeset nijansi – Siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svjetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primjeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primjeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, povjerene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.
Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov tjelohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž…

Projekcija 1: 11. mart u 18:00 i 20:30
Projekcija 2: 12. mart u 18:00 i 20:30