NaslovnicaPreporukaU Galeriji SU...

U Galeriji SUM-a izloženi radovi profesora Akademije likovnih umjetnosti

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona Nevenko Herceg u Galeriji Sveučilišta u Mostaru otvorio je izložbu radova profesora Akademije likovnih umjetnosti SUM-a pod nazivom “Ubi concordia, ibi victoria”.

Herceg je tom prigodom istaknuo kako Sveučilište u Mostaru svojim razvojem postavlja standarde drugim sveučilištima, čak i na europskoj razini, objavili su iz Vlade HNK-a.

“Rukovodstvu SUM-a, na čelu s rektorom Zoranom Tomićem, kao i svim djelatnicima upućujem iskrene čestitke kako na realiziranju projekta Galerije i Tiskare, tako i niza drugih projekata koji su Sveučilište pozicionirali na razinu europskih visokoobrazovnih institucija. Također, upućujem i srdačne čestitke kolegama sveučilišnim profesorima za djela koja su danas izložena široj javnosti”, kazao je Herceg.

Dodao je kako Vlada HNK-a prepoznaje rad mostarskog Sveučilišta te da će i u buduće poticati njegov napredak.

“Vlada HNK-a, prepoznaje i podupire rad i razvitak Sveučilišta, a i u konkretnom je slučaju značajno financijski pomogla uređenje i opremanje ovih prostora. Tako će biti i u buduće, a sve s ciljem poticanja napretka i stvaranja društva znanja koje će jamčiti bolju i sigurniju budućnost svakom pojedincu”, kazao je predsjednik Herceg proglasivši izložbu otvorenom.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba/Fena

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.