U četvrtak Dani otvorenih vrata visočkog Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama

U četvrtak u 04.03.2019. godine JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona organizuje Dane otvorenih vrata 2019.

Dani otvorenih vrata se održavaju u zgradi Dnevnog centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Visokom. Ove godine imamo niz aktivnosti koje će se održati taj dan.

Bogati program:
– sportske igre i inkluzivna takmičenja,
– prodajno-izložbeni sajam (predstavljanje rada korisnika Ustanove),
– zabavni sadržaji (nastupi korisnika Centra i drugih učesnika, animatora, ritmička gimnastika, borilački sportovi, koncert i vatrome)

Uz sve navedeno, gosti će imati priliku da obiđu i upoznaju se sa radom Poslovne jedinice Dnevni centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Visokom, na adresi Dobrinje bb.

 

Visoko.co.ba/JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.