NaslovnicaBiHTvrdnje o opa...

Tvrdnje o opasnosti od terorizma u Mostaru netačne

Sve policijske agencije u BiH su do daljnjeg podigle sigurnost u državi na viši nivo, što je bilo očekivano nakon napada u Zvorniku. Posebno se osiguravaju policijske stanice, što je slučaj i sa Policijskom stanicom u Mostaru.

“To je apsolutna dezinformacija. Nemam nikakvih saznanja za prijetnju sigurnosti. Ne znam na osnovu čega se takvo nešto objavljuje”, kazao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNK.
Prema navodima istih medija, u cijeli slučaj je uključena i Federalna uprava policije. Međutim, i ovu tvrdnju je demantovao direktor FUP-a Dragan Lukač.

“Nemam takvih informacija”, kazao nam je Lukač.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.