NaslovnicaPromoTurističke va...

Turističke vaučere možete iskoristiti u Hostelu “Bed & Breakfast” u Visokom

Kao što je javnost upoznata, turistički vaučeri koje je Vlada Federacije BiH najavila prije nekoliko sedmica, od jučer su i zvanično dostupni građanima sve do 30. decembra ove godine.

Ukupan broj raspoloživih vaučera je 10.000, a svaka od tri odabrane online platforme putem kojih se program realizuje dobila je trećinu od ukupnog broja vaučera koji će biti ponuđeni građanima.

Turistički vaučer nije dostupan u fizičkom obliku, ne može se čuvati, prenositi, pokloniti ili prodati. Aktivira se prilikom kupovine jednog od turističkih paketa. Završetkom kupovine paketa uz popust od 200 KM, kupac je iskoristio svoj turistički vaučer.

Minimalna cijena pojedinačnog turističkog paketa iznosi 250 KM, a kupac prilikom kupovine mora minimalno doplatiti 50 KM.

Kupovinu turističkih paketa uz korištenje turističkih vaučera Vlade FBiH moguće je izvršiti od 8. augusta godine na platformama citydeal.ba, ekupon.ba i odmoriubih.ba

Prema informacijama do kojih je došao portal visoko.ba, jedini poslovni subjekt sa područja Visokog koji nudi ovu mogućnost, odnosno korištenje vaučera je Hostel Bed & Breakfast koji se nalazi u visočkom naselju Mulići, dok npr. i u Kaknju je prijavljen samo jedan poslovni subjekt koja je dio ovog projekta ili pomoći Vlade FBiH.

Ponudu možete vidjeti na linku ovdje!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.