Turist info Visoko organizuje edukativno – kreativnu radionicu pod nazivom “Razglednica moga grada“

Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika, Služba za finansije, privredu i društvene djelatnosti – Turist info Visoko, organizuje edukativno – kreativnu radionicu, pod nazivom“Razglednica moga grada“ za djecu predškolskog uzrasta.

Naglasak je na turističkim potencijalima grada Visoko, a cilj radionice je učesnicima približiti značaj kulturno – historijskog naslijeđa, te podizanje svijesti o njihovom očuvanju, zaštiti i promociji.

Radionica će biti edukativno- zabavnog karaktera, tako da će učesnici kroz likovne radove moći iskazati svoj talenat u prezentovanju svog grada, uz pomoć izloženih razglednica i turističkih sadržaja.

Nakon završetka radionice, izabrat će se najbolji likovni radovi, te će se pristupiti izradi unikatnih kalendara za 2020. godinu, koji će biti dostupni učesnicima, kao i svima koji iskažu interes za istim.

Radionica će se održati 24. decembra (utorak), u terminu od 11:00 h do 14: 00 h, u prostorijama Društvenog centra Visoko, u ulici Alije Izetbegovića br. 27 ( prostorije Gradskog kina).

Ovom prilikom se pozivaju zainteresovani učesnici da svoje prijave podnesu najkasnije do 22. decembra 2019. godine. Prijave se mogu podnijeti u prostorijama šalter sale Gradske uprave Visoko ( Turist info desk ), putem e- maila: turist@infovisoko.com ili putem telefona 032/ 732-566

Molimo da svoje prijave podnesete u predviđenom roku, kako bismo imali tačnu evidenciju o broju učesnika. Dođite da kroz zabavu i igru, kreiramo naš vlastiti proizvod!

Služba za finansije, privredu i društvene djelatnosti – Turist info Visoko

Press Grada Visoko