NaslovnicaPreporukaTrio 'Scherzo...

Trio ‘Scherzo’ nastupio na Mostarskom proljeću

Trio Scherzo, koji čine Ante Slišković na violini, Nejla Komar na violončelu te Silvia Vukojević na klaviru, održao je u Galeriji kraljice Katarine koncert u sklopu Mostarskoga proljeća 2023. – XXV. dana Matice hrvatske Mostar.

Na programu su bila djela češkoga skladatelja Antonína Dvořáka: Klavirski trio op.90 br. 4 u e-molu, “Dumky Trio” i ruskoga skladatelja Dmitrija Šostakoviča: Pet komada za dvije violine i klavir (obrada za Klavirski trio), priopćeno je iz Matice hrvatske Mostar.

Publika je odlično prihvatila koncert, a na kraju izvedbe, uime Trija Scherzo, violinist Ante Slišković zahvalio je svima na potpori, posebice Matici hrvatskoj Mostar i organizaciji Mostarskog proljeća, koji su im omogućili da budu dio ovogodišnjega, jubilarnog programa.

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.