Lokalne TemeTri spasioca GSS Visoko jutros otputovala u Tursku kako bi se pridružili...

Tri spasioca GSS Visoko jutros otputovala u Tursku kako bi se pridružili misiji izvlačenja i pronalaženja žrtava zemljotresa

Danas (08.02.) u 10.00sati kolona vozila sa spasiocima Gorske službe spašavanja FBiH krenula je u Tursku kako bi se pridružila u misiji izvlačenja i pronalaženja žrtava u područjima pogođenim katastrofalnim zemljotresima u Turskoj.
Brzom reakcijom GSS FBiH je već jučer ujutro organizovala 50 spasilaca koji su bili spremni krenuti u ovu misiju, ali zbog potrebnih protokola na put kreću danas. U ime stanice Visoko na put su krenula tri spasioca.
Svim kolegama želimo sigurno putovanje, što brži dolazak i efikasno djelovanje na terenu.
GSS Visoko / Visoko.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE