Treneri Vranić i Husić posjetili posjetili OŠ “Kulin Ban” i OŠ “Safvet-beg Bašagić”

NK Bosna Visoko

913
Predstavnici NK Bosna posjetili  su OŠ “Kulin Ban” i OŠ “Safvet-beg Bašagić” gdje je izvršena prezentacija dječacima rođenim od 2004. godine do 2009. godine o upisu u omladinsku selekciju NK Bosna. Dječacima su se obratili član UO Mirza Alimanović i treneri Sead Vranić i Mirza Husić, te podjelili promotivne letke.
Upis za dječake navedenih godišta zakazan je za nedjelju, 12.04.2015. godine na stadionu Luke sa početkom u 11,00 sati. Roditelji djece sve detaljnije informacije mogu dobiti kod trenera Seada Vranića (broj telefona 061/246-791) i Mirze Husića (broj telefona 061/934-846). UO NK Bosna Visoko zahvaljuje se direktorima škola gospodinu Ramizu Brkiću i gospodinu Mehmedu Tatareviću, kao i njihovim saradnicima  na prijemu i izdvojenom vremenu.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.