Lokalne TemeSportTrener golmana Edin Smajić pridružio se pripremama NK Bosna

Trener golmana Edin Smajić pridružio se pripremama NK Bosna

Ekipi Bosne i novom treneru Mensuru Džavitiju na pripremama za narednu polusezonu pridružio se i trener golmana Edin Smajić.

Smajić je bio opravdano odsutan, a već ranije je radio i u stručnom štabu sa dva prethodna trenera Joldićem i Selimovićem.

U skladu sa novom politikom kluba propagiranja domaćih igrača i trenera Smajić je bio logičan odabir novog trenera i Upravnog odbora obzirom da je bio golman NK Bosna, a kasnije i trener.

Dolaskom trenera golmana dijelom je popunjen stručni štab, a uskoro bi trebao biti imenovan i novi kondicioni trener dok je dosadašnji asistent Avdo Seferović prekomandovan za rad u omladinskim selekcijama.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE