PreporukaTreći "Ostanite kući show" Latifa i Marka Travka zakazan za nedjelju

Treći “Ostanite kući show” Latifa i Marka Travka zakazan za nedjelju

Latif i Mravko Travko trude se da mališanima olakšaju boravak u izolaciji, pa su stoga pokrenuli online emisiju “Ostanite kući show” na Mravkovom Facebook i YouTube kanalu koji podrazumijeva koncert i još mnoštvo sadržaja.

Prva dva online druženja okupila su brojne mališane koji su se javljali iz cijelog svijeta te zajedno sa Latifom i Mravkom Travkom pjevali, plesali i učili nove stvari!

Show pratite na YouTube kanalu:

Partneri projekta su “Lejla – voda ljubavi“, organizacije Hope and Homes for Children i Udruženje Obrazovanje gradi BiH, dok je medijski pokrovitelj portal Klix.ba.

Visoko.co.ba/klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE