Tragom vijećničkih pitanja i inicijativa, Elvedin Šabanović (ASDA): Inicijativa za uređenje Žičanog mosta Porječani-Gornje Moštre

VIJEĆNIČKA INICIJATIVA: Pokrećem inicijativu za uređenje Žičanog mosta Porječani-Gornje Moštre iz sredstava transfera za interventna djelovanja iz oblasti društvenih djelatnosti za 2017. 

OBRAZLOŽENJE: Obzirom da se navedeni most pruža preko rijeke Bosne spajajući naseljena mjesta i predstavlja vrlo važnu komunikaciju za građane koji dolaze iz više mjesta različitih mjesnih zajednica, a isti se nalazi u vrlo zapuštenom stanju, molim nadležnu Službu da u koordinaciji sa JKP Gradska groblja ili JKP Visočica, a u okviru sredstava za interventna djelovanja u 2017. izvrši kakvo takvo uređenje istog sve sa ciljem stvaranja normalnog ambijenta za življenje u okvirima lokalne zajednice. Prilog ovoj inicijativi su odgovarajuće fotografije koje potvrđuju opravdanost iste.

Inicijativa je upućena: Nadležne službe

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.