Tragom vijećničkih pitanja Admir Babić (SDP): Da li će neko krivično odgovarati za sumnjiv utrošak reprezentacije u proteklom periodu?

Šta ste do sada poduzeli po pitanju pokretanja postupaka utvrđivanja odgovornosti (građanske, disciplinske, krivične) za utrošak reprezentacije u proteklom periodu?

Na dostavljeno pitanje tražim pisani odgovor.

Obrazloženje

U posljednjim sedmicama smo preko sredstava javnog informisanja bili upoznati sa velikim troškovima na reprezentaciju u proteklom periodu. Da li je u vezi tih troškova bilo spornih ili nezakonitih pravdavanja sredstava i ako da, šta ste poduzeli kako bi odgovorni za takve radnje odgovarali.

Zbog svega pobrojanog, tražim detaljan odgovor o poduzetim i planiranim aktivnostima po ovom pitanju.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.