Tragom vijećničkih inicijativa i pitanja, Elvedin Šabanović: Inicijativa za rekonstrukciju kanalizacione i vodovodne mreže u ulici Hadžijina voda

na prošloj sjednici OV Visoko podnio je inicijativu koja se tiče Mjesne zajednice Rosulje.

Pokrećem inicijativu za izradu investiciono – tehničke dokumentacije projekta izgradnje i rekonstrukcije kanalizacione i vodovodne mreže u ulici Hadžijina voda u MZ Rosulje.

 OBRAZLOŽENJE: Molim navedenu službu da u saradnji sa MZ Rosulje pokrene i izvrši sve potrebne aktivnosti na pripremi i izradi investicione – tehničke dokumentacije navedenih projekata kako bi se sa istim u narednoj budžetskoj godini moglo aplicirati u kapitalnim izdvajanjima iz općinskog budžeta, kao i prema ostalim nivoima vlasti, za njihovu realizaciju.

Inicijativa je upućena: Služba za lokalni ekonomski razvoj, komunalne poslove i zaštitu okoline

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.