NaslovnicaPreporukaTonči Huljić ...

Tonči Huljić o Haninoj trudnoći: Mi nismo reality porodica

Hrvatski muzičar Tonči Huljić komentarisao je vijest da njegova kćerka Hana čeka dijete s Petrom Grašo. Između ostalog, spomenuo je kako mu nije jasno odakle informacije “cure” jer oni “nisu reality porodica”.

Hana Huljić je jučer za Večernji list potvrdila da je u drugom stanju, a drugi hrvatski mediji tvrde da je trudna oko 12 sedmica.”Informacija je tačna, sretni smo i uzbuđeni”, kazala je i dodala kako detalje želi čuvati za sebe.

Tonči je rekao kako članovi njegove porodice više ni ne pričaju o tome naglas da ih neko ne čuje.

“Nastavno na aktuelnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari: pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom viješću. A pod dva, mi zaista nismo reality familija, ne trudimo se puniti portale i ‘maltretirati’ javnost svojim privatnim životima”, dodao je.

Spomenuo je kako se ne ni po čemu ne smatraju posebnim i različitim od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost.

“Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću kazati o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio porodice”, zaključio je.

 

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.