Lokalne TemeTKD kolektiv Bosna-Rudar uspješan na turniru u Nišu

TKD kolektiv Bosna-Rudar uspješan na turniru u Nišu

Ovaj vikend, članovi Taekwondo kolektiva Bosna-Rudar sudjelovali su na jednom od jačih taekwondo turnira u Evropi – Asteriks Open u Nišu, Srbija. Na ovom prestižnom događaju, koji je obuhvatio dva natjecanja, E2 turnir i Asteriks Cup, sudjelovalo je preko 1.000 takmičara iz različitih zemalja. Ponosni smo što možemo objaviti da su naši talentirani sportaši postigli sjajne rezultate, a radi se o sljedećim osvojenim medaljama:

Amer Gladović – Srebro
Tajma Kajević – Bronza
Fahrudin Adilović – Bronza
Nedim Lisak – Bronza
Dženana Sulejmanović – Bronza

Našu ekipu predvodili su predsjednik Edin Kajević i trener Adnan Kozlo. Njihova podrška i vođenje bili su ključni u ostvarivanju ovih izvanrednih rezultata. Čestitamo našim sportašima na njihovom uspjehu i zahvaljujemo im što su nas predstavljali na tako visokom nivou!

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA RUDAR!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE