TKD kolektiv Bosna iz Visokog na 12. Millenium open 2021. takmičenju u Vršcu

U petak, 23. aprila 2021. godine, u jutarnjim satima takmičari tima Taekwondo Kolektiva Bosna otputovali u Vršac, R.Srbija, na 12. Millennium Open 2021. godine.

Riječ je o medjunarodnom turniru u Taekwondou, na koji se prijavilo 900 takmičara iz osam država, a sam turnir će biti održan na devet borilišta u hali Sportski centar “Millennium”. Za naš Taekwondo Kolektiv Bosna, u sklopu selekcije Taekwondo saveza Federacije BiH, nastupa deset takmičara, u pratnji trenera Edina Kajevića i Kerima Ahmedspahića, koji će se potruditi da ostvare što bolje rezultate.

Takoder, na ovom renomiranom turniru, u ulozi sudije naš kolektiv će predstavljati taekwondo sutkinja Anesa Pulo.

Našim takmičarima želimo puno sreće i da naš TKD kolektiv Bosna predstave u najljepšem svjetlu.

Sretno Bosno!

 

Visoko.co.ba/TKD Bosna Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.