TKD Kolektiv Bosna: Firma “Rekal” doo donirala kombi vozilo

ZA USPJEŠAN RAD I REZULTATE TKD KOLEKTIVA BOSNA FIRMA “REKAL” DOO NA ČELU SA RAMOVIĆ KADIR I FIKRET, POKLONILA KOMBI VOZILO ZA JOŠ BOLJI RAD I FUNKCIONISANJE TKD KOLEKTIVA BOSNA

Dana 25.12.2021. godine, naš Taekwondo Kolektiv Bosna postao je bogatiji za prevozno sredstvo (kombi putničko vozilo) za prevoz naših takmičara na takmičenja kako u BiH tako i na međunarodnoj sceni.
Ovo vozilo donirala je firma “Rekal” doo, našeg prijatelja i prijatelja TKD Kolektiva Bosna, g-din Ramović Kadir i Ramović Fikret. Od samog osnivanja našeg TKD Kolektiva Bosna, porodica Ramović je uz nas, rame uz rame, gradeći tako zajedno s nama naš TKD Kolektiv Bosna.
U nastojanju da nam u izgradnji i što boljem funkcionisanju našeg TKD Kolektiva Bosna dodatno olakšaju odlučili su se na jedan tako dragocjeni dar, donaciju vozila (putnički kombi) za potrebe Kolektiva i prevoz takmičara na takmičenja.
Ovim poklonom je u mnogome olakšano putovanje na sama takmičenja naših članova i takmičara, a što nas obavezuje da ostvarujemo još bolje rezultate u narednom periodu.Iskreno i od srca zahvaljujemo se firmi “Rekal” doo na čelu sa Kadir i Fikret Ramović na ovoj donaciji.
Idemo, više, bolje i jače!
VAŠ TKD KOLEKTIV BOSNA!