Lokalne TemeTKD klub Bosna Rudar organizira smotru kluba, show program demo tima, kao...

TKD klub Bosna Rudar organizira smotru kluba, show program demo tima, kao i pokušaj obaranja guinnessovog rekorda

Povodom jubileja od obaranja prvog guinnessovog rekorda u našem gradu, 10 godina, 18.03.2023. godine u Franjevačkoj sportskoj dvorani u 18:00h TKD klub Bosna – Rudar organizuje smotru kluba, show program demo tima, kao i pokušaj obaranja Guinnessovog rekorda u razbijanju doza limenki, kojeg drži indijac Vispy Kharadi sa razbijenih 89 doza.
Rekord će pokušati oboriti nosilac višestrukih Guinnessovih rekorda, Muhamed Kahrimanović, a specijalni gost će biti trener Kukiwon akademije za BiH Hong Seung Ki.
Na manifestaciji će se najaviti obaranje guinnessovog rekorda u Visokom, koji je predviđen za 20.05.2023.  od strane glavnog trenera TKD kluba Bosna Rudar Edina Kajevića Kaje.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE