TKD “Bosna”: Proslava historijskih rezultata …

Taekwondo kolektiv “Bosna” organizovao je prigodnu proslavu povodom historijskih rezultata ostvarenih na Balkanskom prvenstvu koje se održalo 14. i 15. septembra u Sofiji (Bugarska).

Promocija zapaženih rezultata održana je ispred SRC “Bosna” u Muhašinovićima, a proslavi su prisustvovali brojni članovi kolektiva, roditelji, sponzori, te predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti Visokog i ZDK, među kojima je bio i gospodin Zdravko Marošević, načelnik Vareša.

Podsjetimo, na Balkanskom prvenstvu učestvovalo je 6 članova TKD “Bosna” (u okviru TKD reprezentacije BiH), a ekipu je predvodio glavni trener Edin Kajević, 5. dan.
Sajra Kajević je ostvarila 4 pobjede i stekla je titulu Balkanske prvakinje, dok je Fahrudin Adilović ostvario 1 pobjedu i zauzeo treće mjesto na ovom vrlo jakom takmičenju.

Uz zakusku, druženje i vatromet ispred SRC “Bosna” proslavljen je historijski uspjeh našeg Kolektiva. Čestitamo svim našim takmičarima, i potrudit ćemo se da i u narednom periodu postiženo odlične rezultate.

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV “BOSNA”

Taekwondo Kolektiv Bosna