Telemach BiH novi sponzor RK Bosna Centrotrans

Pored mnogih sponzora i prijatelja koji su ove sezone podržali visočkog predstavnika u društvu najboljih rukometnih klubova Bosne i Hercegovine, u posljednjih nekoliko dana došlo je do potpisivanja sporazuma između RK Bosna Centrotrans i kompanije Telemach BiH o sponzoriranju visočkog rukometnog kluba. Tako će, kao i proteklih sezona, sponzorska garnitura RK Bosna Centrotrans biti bogatija za još jednog prijatelja sporta u našem gradu, kompaniju Telemach BiH, a nešto više o tome govorili su iz uprave kluba.

“Drago nam je da je Telemach uz nas i ove godine, a najiskrenije se nadamo da će se saradnja nastaviti i u narednom periodu. Trudit ćemo se da opravdamo povjerenje, kako na terenu, tako i van terena. Telemachu se puno zahvaljujemo, jer su prepoznali pozitivne stvari u našem klubu.” – kazao je Mirza Handžić, direktor RK Bosna Centrotrans.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.