Lokalne TemePolitikaTarik Halilović pozvan na prestižni Europa Forum Wachau

Tarik Halilović pozvan na prestižni Europa Forum Wachau

“Čast mi je objaviti da sam pozvan kao gost na ovogodišnji Europa Forum Wachau!” saopćio je Halilović putem svojih društvenih mreža.

Inače radi se o prestižnom forumu koji se organizira još od 1995. godine u Republici Austriji pod pokroviteljstvom Vlade Republike Austrije.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo biti prepoznat kao relevantan sagovornik na temu evropskih integracija Bosne i Hercegovine te biti pozvan kao jedan od snažnijih zagovornika evropske, građanske i od okova slobodne Bosne i Hercegovine na forum kroz koji su prošli vodeći evropski ali i svjetski lideri!” zaključio je Halilović.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE