Tarik Halilović: Gradska izborna komisija u Visokom izdaje duple akreditacije za posmatrače! Moramo zaštititi izborni proces!

Da se nešto veliko iza brda valja, a da nije dobro za građane, dokazuje i činjenica da je gradska izborna komisija Visokog izdala duple akreditacije za posmatračicu u Visokom. Ukoliko je već sad situacija ovakva, šta nam ostaje da se očekuje u nedjelju, kada građani treba da u potpunosti izraze svoju volju i demokratski odaberu, nadamo se, novu vlast?!

“Ne znamo šta stoji iza svega ovoga, ali sudeći prema onome što sada vidimo, stvaranje opće konfuzije i nereda ukazuje na jedno, a to je da moramo biti spremni štititi izborni integritet po svaku cijenu.” naveo je mladi Tarik Halilović za visoko.co.ba.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.