SportBorilački sportoviTaekwondo olimpijski tim otputovao u Sofiju

Taekwondo olimpijski tim otputovao u Sofiju

Naš olimpijski tim, nakon press-konferencije koja je održana u prostorijama Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine, otputovao je u Sofiju na kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu.

Na press-konferenciji, kojoj je prisustvovao veliki broj novinara, na čemu im se od srca zahvaljujemo, jer su nam na taj način dali veliku podršku, govorili su predsjedavajući predsjedništva Taekwondo Saveza BiH August Orlović, zatim Samir Šarić, te Vedran Ćubela, trener i generalni sekretar.

Svoja očekivanja od kvalifikacija medijima su otkrili i naši takmičari Nedžad Husić, Dinko Segedin, Džejla Makaš i Petra Ždero.

Nasi takmičari večeras stižu u Sofiju, sutra je planirano vaganje, a svo četvero će imati svoje borbe u subotu.

Nadamo se i vjerujemo da ćemo u subotu navečer objaviti lijepe vijesti iz Bugarske, gdje idemo kako bi neko od našeg tima pokušao ostvariti plasman na OI u Parizu.

Vjerujemo u Nedžada, Dinku, Džejlu i Petru i želimo im uspješan nastup u kvalifikacijama.

Vi ste već nas ponos! Sretno u Sofiji.

Taekwondo.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE