Lokalne TemeTaekwondo kolektiv Bosna-Rudar bogatiji za 12 trenerskih i jednom sudačkom licencom

Taekwondo kolektiv Bosna-Rudar bogatiji za 12 trenerskih i jednom sudačkom licencom

Treneri Kolektiva Bosna-Rudar uzeli su učešće na trenerakom seminaru Taekwondo saveza BiH gdje su stekli licence trenera za 2024. godinu. Glavni treneri Edin Kajević, Kerim Ahmedspahić i Adnan Kozlo su obnovili svoje licence trenera, dok su voditeljsko zvanje stekli Sajra Kajević, Tajma Kajević, Amina Hrvat, Mehmed Čaluk, Anes Ćosić, Nedim Lisak, Senedin Haračić, Ismail Buza i Aid Hasečić. Sudački seminar završila je i Naida Durak, sudac druge klase.

“Klubove je svojom novom knjigom ‘Taekwondo-Izvor životnih vrijednosti’ počastio prof. dr. Safet Kapo. Ova knjiga se smatra udžbenikom taekwondoa, te se u ime kolektiva zahvaljujemo. Trenerski tim Bosna-Rudar u 2024. godinu ulazi sa puno novog znanja i entuzijazma, te obećavaju sjajne rezultate. Čestitke svim licenciranim trenerim i puno sreće u radu u 2024. godini”, poručili su iz TKD Kolektiva Bosna-Rudar.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE