Taekwondo kolektiv “Bosna” odličan na Prvenstvu FBiH!

Na Prvenstvu Federacije BiH Taekwondo kolektiv “Bosna” bio je više nego odličan! Visočki klub je nastupio sa devet takmičara i osvojio 6 medalja – 3 zlatne, 2 srebrene i 1 bronzanu. Zlatne medalje su osvojili Fahrudin Adilović (koji je proglašen za najboljeg juniora na prvenstvu), Amina Hrvat i Ensar Halilović. Srebro su osvojili Nedim Lisak i Sajra Kajević, dok je bronzani bio Osman Adilović.

U konkurenciji preko 500 takmičara osvojen i pehar za ekipne plasmane. Tim su predvodili Kerim Ahmedspahić, Sajra Kajević, Amina Hrvat i Edin Kajević Kaja. Posebne čestitke idu treneru Kerimu koji je povukao najveći teret na prvenstvu i propratio gotovo svakog takmičara kroz borbu. Suci ispred TKD kolektiva “Bosna”, koji su sudili, bili su Naida Durak i Anesa Pulo.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.