Taekwondo kolektiv Bosna iz Visokog i dalje među najboljim

TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA I DALJE MEĐU NAJBOLJIMA!!!

Od 21-25.12.2020 godine u Zagrebu u hotelu Westin održat će se 8th Open European  Club Championship 2020 –  Osmo Europsko Klubsko prvenstvo na kojem je prijavljeno 39 reprezentacija iz Europe i 783 takmičara i 13 Olimpijaca. Čast i zadovoljstvo nam je objaviti da naš najbolji KADET Adilović Fahrudin će uzeti učešće a u okviru Taekwondo selekcije Bosne i Hercegovine i pokušat napravit što bolji rezultat.
Naš Fahrudin Adilović prošlu je godinu dominirao na svim takmičenjima. U ovoj godini na svim takmičenjima koja su održana uzeo učešće i osvojio zlatne medalje.

Od 10 – 11.12.2020. godine u Sarajevu u hotelu HILLS održat  će se  European Championships Olympic Weight Categories 2020 – Europsko prvenstvo olimpijske kategorije 2020 godine i  European Cadets Championships 2020 – E4 – Europsko kadetsko prvenstvo 2020 – E4.Na navedenim prvenstvima učešće ispred našeg Taekwondo Kolektiva Bosna u okviru Taekwondo reprezentacije BiH, uzet će i tri naša takmičara.

  • Adilović Fahrudin,
  • Jusić Semir,
  • Šahić Adin.

Već godinama naš Taekwondo Kolektiv Bosna ima prerezentativce u Taekwodnou i koji na najbolji način predstavljaju našu zemlju BiH.
Našim takmičarima želimo puno sreće i da nas obraduju dobrim rezultatima!!
Vaš Taekwondo Kolektiv Bosna!!