SZZ Visoko: Zbog koronavirusa prolongirane obaveze iz programa sufinansiranja zapošljavanja i samozapošljavanja do daljnjeg

Obavještavamo poslodavce, aplikante i korisnike mjera aktivne politike zapošljavanja da se usljed proglašenog stanja nesreće u Federaciji BiH, uzrokovane Korona virusom, svi rokovi vezano za dostavu dokumentacije, kao i eventualno potpisivanje ugovora o sufinansiranju zapošljavanja i samozapošljavanja po programima Federalnog zavoda za zapošljavanje iz 2020. godine, prolongiraju do daljnjeg.

Također, sve ugovorne obaveze koje se tiču pravdanja sredstava po aktuelnim programima sufinansiranja zapošljavanja i samozapošljavanja, se, prema potrebi, prolongiraju.

 

Visoko.co.ba/SZZ ZDK – Biro Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.